Vi sørger for at du får dine varer levert hjem

- og streber etter så bærekraftige løsninger som mulig!

Portetbuddy Cargo bike

Fokus på bærekraft

Vårt mål er å tilby en fantastisk leveringsopplevelse for sluttkunder som har en mindre påvirkning på miljøet. Hvordan gjør vi det? Vi bruker en smartere in-house bygd teknologi og infrastruktur som sørger for så effektive leveringsruter som mulig. Samtidig ser vi til at alle transporter er pakket best mulig. På den måten optimerer vi rutene våre og sørger for at biler og sykler ikke kjører unødvendige mil. Vi prioriterer også å bruke elbiler eller sykler for våre leveranser.

Nye tjenester og løsninger

Vi jobber stadig med å utvikle nye tjenester og er alltid på utkikk etter nye løsninger som kan forbedre virksomheten vår. Ett av våre seneste initiativ er Samlevert tjenesten, der sluttkunden kan slå sammen flere bestillinger fra ulike nettbutikker, i stedet for å få flere ulike leveranser på samme dag fra ulike leverandører. Vi har også en tidsvindu funksjon, hvor sluttkunde kan se og velge det tidsvinduet som er best ut fra et miljøperspektiv. Vi håper at våre initiativ kommer til å gjøre det lettere for både sluttkunder og nettbutikker å velge mer bærekraftige alternativ.

Sosialt ansvar

Vi ønsker at alle skal ha rettferdige arbeidsforhold, enten om du jobber heltid, deltid eller noen ekstra timer når det passer deg. Alle som jobber med Porterbuddy i Norge er ansatte av Instabox Norway AS, da Porterbuddy er en oppdragsgiver for hjemlevering for Instabox Norway AS.

Porterbuddy driver virksomhet innen hjemlevering og vi eier ingen biler eller sykler som brukes til transport av pakker, men samarbeider med ulike partnere for å gjennomføre vårt oppdrag. Vi samarbeider med registrerte aksjeselskap innenfor transport- og lagertjenester.

Transportene inkluderer linehaul (transport mellom byer), opphenting hos nettbutikkens lager og levering av pakker til sluttkunder. På terminaler som distribuerer pakker, ligger ansvaret av sortering av pakker på personer ansatte av Instabox Norway AS. Finsorteringen som er koblet til hjemleveringsrutene utføres enten egne ansatte eller de transport aksjeselskapene vi har partnerskap med. Vi er stolte av samarbeidet vi har med de mange selskaper og sjåfører som sørger for at sluttkundene får en fantastisk opplevelse. Skulle vi derimot oppdage at noen av våre partnere ikke følger norske lover og regler via våre jevnlige stikkontroller, avslutter vi samarbeidet med umiddelbar virkning.

Lurer dupå noe?

Vårt mål er å tilby den beste leveringsopplevelsen på markedet! Fokuset vårt ligger derfor på deg som sluttkunde da vi i Porterbuddy vil at du skal være trygg på at pakken kommer, når og der du velger selv! Lurer du på noe? Les gjerne de vanligste spørsmålene og svarene, samt mer om vår leveringstjeneste nedenfor.