Her handler du med Porterbuddy

Hvordan fungerer tjenesten vår?

1. Velg tid

Velg når det passer deg å ta imot pakken.

2. Følg leveringen

Vi sender deg sms’er med oppdateringer og link til sporingsside der du kan følge leveringen.

3. Gjør deg klar

Etterhvert vil du bli tildelt et kønummer som gir deg en indikasjon på når ordren leveres.

4. Levering

Har du valgt kontaktløs levering tar sjåføren bilde av hvor de la pakken, sånn at du skal finne den.

Med Samlevert får du alt du vil ha - levert sammen - og det helt uten ekstra kostnad!

  1. Handle det du vil ha der Porterbuddy er tilgjengelig (se alle butikker her)
  2. Samlevert dukker magisk opp som gratis fraktalternativ

Samlevert er vår måte å si “nå kan du få alt samtidig” på. Bestiller du innenfor fristen for ditt område, passer vi på at du får alt levert samtidig. Best av alt, du betaler kun frakt for den første varen!

Når du har bedre ting å gjøre enn å vente

Det å handle på nett er noe vi alle gjør, det har blitt en naturlig del av hverdagen. Vi håndterer tusenvis av pakker for både små og store nettbutikker, og vi jobber syv dager i uken for å levere til deg! Med en teknologi - dreven modell kan vi sørge for at rutene blir så effektive som mulig og vi prioriterer alltid å bruke elbiler eller elsykler når vi leverer. Vi gir deg løpende informasjon via sporingslenken og du kan selvsagt også velge kontaktløs levering om din ordre tillater dette.

Like ivrig som deg

Hva om vi sa at du kunne få varene dine hjemlevert allerede samme dag? Eller akkurat når det passer deg? Vi løser det med hurtighet, fleksibilitet og presisjon. I tillegg leverer vi det meste med elbil! Det gjør vi for at du skal slippe å kaste bort tid på å vente, for vi er like ivrige som deg!

Lurer dupå noe?

Vårt mål er å tilby den beste leveringsopplevelsen på markedet! Fokuset vårt ligger derfor på deg som sluttkunde da vi i Porterbuddy vil at du skal være trygg på at pakken kommer, når og der du velger selv! Lurer du på noe? Les gjerne de vanligste spørsmålene og svarene, samt mer om vår leveringstjeneste nedenfor.