Nyhetsrom

Velkommen til vårt pressesenter. I Porterbuddy sitt nyhetsrom finner du siste nytt! Holder deg oppdatert og få oversikt over logopakker, bilder, nyheter, pressekontakter og de siste pressemeldingene. Vi er også tilgjengelig for å svare på dine spørsmål!

18.01.2022 - Nyheter

Instabox kjøper den norske vekstkometen Porterbuddy – Verdane investerer videre i Instabox.

Instabox annonserer oppkjøpet av den norske vekstkometen innen hjemlevering, Porterbuddy. Oppkjøpet legger grunnlaget for videre høy vekst og et unikt tjenestetilbud til retailere og forbrukere. Samlet vil de nå tilby Instabox sine ledende leveringsskap og Porterbuddys innovative hjemleveringskonsept i alle markeder.

Få julegavene levert hjem på dagen – helt frem til lille julaften!

13.12.2021 - Nyheter

Synes du julegavehandel er slitsomt og masete? Istedenfor å haste fra butikk til butikk, kan du nå bestille gaver fra sofaen og få alle pakkene levert hjem på døren fra Porterbuddy – samtidig!

Nå kan Kristiansandere få raske og presise leveranser på døren med Porterbuddy!

18.11.2021 - Pressemelding

I disse dager jobber Porterbuddy med utrulling i Kristiansand området. Dette vil gi hurtig, fleksibel og presis levering hjem på døren dagen etter fra over 75 nettbutikker og noen butikker vil også tilby samme dags levering.

Porterbuddy har lansert elektriske lastesykler med budbil-kapasitet

16.09.2021 - Pressemelding

Med mål om 100 prosent elektrisk distribusjon i Porterbuddy sine leveringsområder i Norge tas nå lastesykler i bruk i Oslo, Trondheim og Vestfold.

Porterbuddy lanserer i Østfold

14.07.2021 - Pressemelding

Nå kan 250 000 østfoldinger handle på nett og få det levert hjem samme dag!

Bilde & logobank

Pressekontakter

Trenger du hjelp med en presse eller medierelaterte forespørsel?
Ta kontakt med oss!

Li Persson

PR Manager Nordics

li.persson@instabox.se
omPorterbuddy

Porterbuddy er et norsk teknologiselskap som jobber med eCom logistikk og skal sammen med dets retailpartnere være den beste måten å handle på for konsumentene på nett. Teknologiselskapet samarbeider med norske og nordiske nettbutikker, og leverer samme dag eller når sluttkunden ønsker varen levert. Raske, presise og fleksible leveranser gir høy kvalitet på kundereisen, og driver konvertering og mersalg for retail. Dette er kjernen i Porterbuddy sitt verdiforslag. Porterbuddy arbeider kontinuerlig med å utvikle løsninger slik at nettbutikker og forbrukere kan velge bedre og grønnere transport på siste leddet. Selskapet har nylig lansert tjenesten Samlevert. Det innebærer at forbruker kan samle bestillinger fra ulike nettbutikker inn i en leveranse - og med dette spare både miljø, tid og penger.