Om Porterbuddy

Vi er et norsk teknologiselskap innenfor netthandel og logistikk - og vi vil skape den beste leveranseopplevelsen for alle som handler på nett! Vi samarbeider med hundrevis av nettbutikker og tilbyr sluttkunder leveranser med hurtighet, fleksibilitet og presisjon i fokus. Sammen øker vi kvaliteten på kundereisen og er med på å sette en ny standard innen netthandel.

Vi fokuserer på bærekraftige leveranser og ser dette som et viktig steg for å sikre fremtiden og vi synes ikke sluttkunder skal måtte kompromisse og velge mellom kvalitet eller bærekraft - vi vil tilby begge deler! Derfor gjennomføres nesten alle våre leveranser enten med elbiler eller elsykler, og vi jobber stadig med å bli bedre. Med egenutviklet teknologi sikrer vi at alle ruter er så effektive som mulig for å minimere tiden bilene eller syklene er ute på veien. Vi tilbyr også en tjeneste vi har valgt å kalle Samlevert - der kunder kan få flere pakker, fra ulike nettbutikker levert samtidig!

Porterbuddy er en del av svenske Instabee som ble grunnlagt i 2022 etter sammenslåing av Instabox og Budbee, to ledende selskaper innen last-mile og ehandel. Instabee er tilgjengelig i seks land med tre merkevarer rettet mot forbrukere: Budbee, Instabox og Porterbuddy. Instabee støttes blant annet av investeringsselskapene Kinnevik, Creades og EQT.

Les mer om Instabee her.

Slik fungerer Porterbuddy

  • Med Porterbuddy kan du la butikken komme hjem til deg. Du kan handle fra over 75 nettbutikker og få alt levert hjem på døren samme dag eller når det passer deg.
  • Porterbuddy skal sette den nye standard for samme dags leveranser av varer fra nettbasert handel, tradisjonell varehandel eller andre som ønsker å få noe levert hjem på døren til sluttkunde. Vi betjener avsendere og mottakere av varer i områder som Stor-Oslo, Østfold, Vestfold, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand.
  • Det er sluttkunden som bestemmer hvor og når leveransen skal finne sted. Vi kaller det kundedrevet logistikk!
  • Porterbuddy sin last-mile tjeneste når ca 2,8 millioner husstander*.
  • Med Samlevert kan kundene handle på tvers av nettbutikker med en og samme levering, en form for “digital handlekurv” - et grønnere alternativ.