For bedrifter og partnere

- Sammen skal vi tilby den beste netthandelen for kundene våre

La frakten bli en del av kundereisen og skap en fantastisk totalopplevelse slik at fornøyde kunder kommer tilbake gang på gang!

Porterbuddy har utviklet en teknologi som gir en presis og fleksibel hjemlevering. Kundene dine kan velge tid og følge leveransen hele veien. Vi tilbyr også tjenesten Samlevert der kunden din kan fortsette handleturen og likevel få pakkene levert samtidig, fra ulike nettbutikker. Vi fokuserer dessuten på bærekraft og leverer de fleste pakker enten med elbil eller elsykkel.

"Porterbuddy har imponert oss fra start og har blitt et leverinsalternativ mange tusen av våre kunder velger for å få pakken trygt og raskt levert til døra"

Christine Skålnache, Daglig Leder, Blush

Kunden i fokus, alltid!

Vi gjør alt for at sluttkundens kjøpsopplevelse skal være så bra som mulig. Vi leverer hele veien hjem, på dørstokken, i storbyer - ofte samme dag! Med Porterbuddy får dine kunder mer fleksibilitet da vi jobber stadig med å utvikle våre tjenester slik at de kan passe sluttkundens liv, og ikke at sluttkundene skal måtte tilpasse seg leveringen.

Kundeservice

Vi vet at det er viktig for sluttkunder å vite når varene deres kommer. Derfor jobber vi kontinuerlig med data og beregner for å gjøre logistikkjeden så effektiv og presis som mulig. På den måten jobber vi alltid med å forbedre vår tjeneste. Fleksibilitet og tilgjengelighet vet vi også er viktig for sluttkunder, og derfor er vårt kundeservice team tilgjengelig hver dag, helt frem til siste pakke er levert, og gjerne litt lenger!

Åpningstider:

  • mandag - fredag 10.00 - 22.30
  • lørdag 10.00 - 22.30
  • søndag 12.00 - 22:30

Hva vi tilbyr

  • Enkel og klar dialog med kunden hele veien
  • Sanntidssporing med mulighet for å chatte direkte med sjåføren
  • Kontaktløs levering (kunden kan velge dette selv når leveransen tillater dette)
  • Bilde av leveringen (ved kontaktløs levering)
  • Samlevert tjeneste som du kan lese mer om her

Integrasjoner

Vi integrerer mot det meste av e-handelsløsninger og lagersystemer. Har din butikk en skreddersydd løsning, så finner vi sammen ut hva som skal til for å gi dine kunder den aller beste handelsopplevelsen!

Lurer dupå noe?

Vårt mål er å tilby den beste leveringsopplevelsen på markedet! Fokuset vårt ligger derfor på deg som sluttkunde da vi i Porterbuddy vil at du skal være trygg på at pakken kommer, når og der du velger selv! Lurer du på noe? Les gjerne de vanligste spørsmålene og svarene, samt mer om vår leveringstjeneste nedenfor.