Her handler du med Porterbuddy

Hvordan fungerer tjenesten vår?

1. Velg tid

Velg når det passer deg å ta imot pakken.

2. Følg leveringen

Vi sender deg sms’er med oppdateringer og link til sporingsside der du kan følge leveringen.

3. Gjør deg klar

Etterhvert vil du bli tildelt et kønummer som gir deg en indikasjon på når ordren leveres.

4. Levering

Har du valgt kontaktløs levering tar sjåføren bilde av hvor de la pakken, sånn at du skal finne den.

NYHET!
Med Samlevert får du alt du vil ha - levert sammen - uten ekstra kostnad!

  1. Handle det du vil ha der Porterbuddy er tilgjengelig (se alle butikker her)
  2. Velg blant våre Samlevert-butikker og fortsett handleturen
  3. Samlevert dukker magisk opp som gratis fraktalternativ

Samlevert er vår måte å si “nå kan du få alt samtidig” på. Bestiller du innenfor fristen som er oppgitt på sporingssiden, passer vi på at du får alt levert samtidig. Best av alt, du betaler kun frakt for den første varen!

Når du har bedre ting å gjøre enn å vente

Å handle på nett er noe vi alle gjør, det har blitt en naturlig del av hverdagen. Vi jobber derfor sju dager i uka for å levere. På en grønnere, teknologi-dreven måte leverer vi tusenvis av pakker i året for små og store butikker. Vi gir deg løpende dialog med ditt personlige bud, og en frihet du ikke visste var mulig. Vi mener også at du skal føle deg trygg og tilbyr alltid kontaktløs levering.

Like ivrig som deg

Hva om vi sa at du kunne få varene dine hjemlevert allerede samme dag?! Eller akkurat når det passer deg? Vi løser det med hurtighet, fleksibilitet og presisjon. i tillegg leverer vi det meste med elbil! Det gjør vi for at du skal slippe å kaste bort tid på å vente, for vi er like ivrige som deg!

Sett en ny standard med oss

Våre transportører er de viktigste vi har, det er de som driver Porterbuddy fremover og sørger for at vi kan levere på den aller beste kundeopplevelsen. Har du lyst til å være med på reisen, utforske nye markeder og teknologi vil vi gjerne høre fra deg. Vi er alltid på utkikk etter nysgjerrige, blide og skapende mennesker og kanskje du er en av de vi ser etter.

Lurer dupå noe?

Vi mener markedet er fylt av store aktører som ikke bryr seg, og at netthandel fortsatt er for primitivt, usikkert og fragmentert. Vi forstår ikke hvorfor dagens logistikk ikke er grønnere, smartere og enklere. En etter en dumper store og små pakker ned på døra, i en postkasse eller på et hentested. Uforutsigbart, komplisert og sløsing av tid. Med Porterbuddy skal du være trygg på at pakken kommer når og der du selv velger.

Vil du bli vår buddy?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og bli den første til å motta siste nytt og tilbud fra oss.

Ja, jeg ønsker å motta personaliserte nyheter, tips og tilbud fra Porterbuddy via elektronisk kommunikasjon. Jeg har lest og forstått Retningslinjer for personvern.

*Påkrevd felt

Hvis du elskerspam, bør duikke meldedeg på.